image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Algološka Sekcija

Mole se članovi Algološke sekcije Hrvatskog botaničkog društva te svi oni koji će svoja usmena i posterska izlaganja imati u okviru teme Biologija alga / Alge da svoja izlaganja i postere pripreme na engleskom jeziku.

Na početku skup će pozdraviti, a zatim i aktivno sudjelovati u radu Simpozija, članovi Glavnog vijeća Federacije europskih algoloških društava (za info v. http://www.feps-algae.org). Predsjednik Vijeća u razdoblju od 2012. do 2014. je Burkhard Becker (Njemačka), potpredsjednik Christos Katsaros (Grčka), tajnik Francisco Arenas (Španjolska) te blagajnik Elliot Shubert (Velika Britanija).

Članovi vijeća u mandatnom razdoblju od 2012. do 2014. su: Geoffrey A. Codd (Velika Britanija, predsjednik Vijeća od 2008. do 2010.), Marina Aboal (Španjolska, predsjednica Vijeća od 2010. do 2012.), Christos Katsaros (Grčka), Lubomira Burchardt (Poljska), Olivier De Clerk (Belgija-Nizozemska), Nenad Jasprica (Hrvatska), Nicholas Chomerat (Francuska), Jan Vymazal (Češka) i Cecilia Totti (Italija).

Uobičajeno je da se godišnje zasjedanje Vijeća održi u državi-domaćina tijekom njihovog znanstvenog skupa. Tako će se u Splitu tijekom Simpozija održati sjednica Vijeća. To je dobra prilika da se predstavimo i međusobno upoznamo. Organizacijski odbor 4. Hrvatskog Botaničkog Simpozija s međunarodnim sudjelovanjem unaprijed Vam zahvaljuje na razumijevanju i podršci.